Mirabelle marmelade

Du kan med fordel starte med at lave mirabellesaft. Find opskriften her på hjemmesiden.

Ingredienser

  • 500 g mirabeller
  • 500 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 1 økologisk appelsin, du skal bruge både saft og skal
  • dl vand

Fremgangsmåde

  1. Fjern kerner fra massen du har tilbage, efter du har lavet saft og hvis ikke du har lavet saft, skal du bare fjerne kernen fra bærerne.
  2. Mirabeller, sukker og vand koges sammen.
  3. Tilsæt vanilje og appelsin.
  4. Lad marmelade simre i ca. 20 minutter med jævnlig omrøring.
  5. Du kan presse marmeladen gennem et dørslag for at blive fri for bærernes skin, som nogen ikke synes er så rart at få i munden.
  6. Hæld på glas du har skyllet i atamon.
Carina Bjørn Marcussen
Carina er Natur- & Kultur studerende med en passion for naturens skatkammer. Hun elsker lange gåture og naturens æstetik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.