Muffins med æblepulp

Æblepulp er det der er tilbage efter du  har presset dine æbler i en æblepresser/juicer – altså kødet (ikke kerner!). Det lyder til at være tørt, da du jo har presset saften til juice, men bare rolig, det er faktisk super lækkert i disse dejlige muffins.

 

  • Prep Time: 30m
  • Cook Time: 20m
  • Total Time: 50m

Ingredienser

  • 5 dl hvedemel
  • 1 spsk bagepulver
  • lidt salt
  • 6 spsk olie (ikke oliven)
  • 2 dl mælk
  • 2 æg
  • 1 1/4 dl sukker
  • 1 tsk kanel
  • 2 dl æblepulp

Fremgangsmåde

  1. Bland de tørre ingredienser i en skål.
  2. Pisk æg let med en gaffel, tilsæt mælk og olie, pisk det hele sammen.
  3. Hæld pulp i og rør det hele sammen, så du får en tyktflydende masse.
  4. Hæld de tørre ingredienser i, og bland alt sammen med en gaffel.
  5. Kom dejen i 12 muffinsforme, og bag dem midt i ovnen i ca 20 minutter ved 200grader.
Carina Bjørn Marcussen
Carina er Natur- & Kultur studerende med en passion for naturens skatkammer. Hun elsker lange gåture og naturens æstetik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.