Signe Hansen’s Blåbær snaps

Original opskrift efter Signe Hansen.

Tips: Blåbær kan ofte plukkes i august-septemer.

Blåbær

 

Ingredienser

  • Blåbær
  • Klar snaps eller vodka.
  • Sukker

Fremgangsmåde

  1. De plukkede bær overhældes med snaps, så de dækker bærrene. Du kan også sagtens hælde mere på, det er efter smag. Derefter skal snapsen trække i 2 til 3 måneder, hvorefter den filtreres for igen at lagre. Jo længere jo bedre skriver Signe Hansen. En lille smule sukker kan også tilsættes efter ønske. Dette kan i teorien gøres med de fleste bærsorter, så det er bare at prøve sig frem til man finder den man virkelig kan lide. :) God tur og god fornøjelse.
Kim Fogt
Kim har studeret Natur- og kulturformidling på UCN i Hjørring og smiler over det mindste naturfund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.